Compagnieweg 7 7916 TZ Elim
Tel (0528) 350552

E-mail: info@cambreur.nl
KvK: 27195821


Van: Sas van Leeuwen
Verzonden: zaterdag 14 december 2013 15:05

Aan: info@cambreur.nl

Onderwerp: Dank

 

LS,

 

Hierbij wil ik u hartelijk danken voor de reparatie van mijn Dubarry laarzen. Van de zaak waar ik deze gekocht heb, kreeg ik te horen, niets meer aan te doen: “Had u ze maar vaker moeten dragen!”

Dat dragen deed ik, maar niet in de zomer. Weggooien was de enige optie. Dat ging mij aan het hart het bovenwerk is in prima staat. Onderhoud ze goed .

Gelukkig is er zo’n bedrijf als het uwe in ons land. Eerst een foto hoe ze zouden worden, klasse u heeft ze keurig gemaakt en als ik mag zeggen, ze lopen nog prettiger dan voorheen. Mensen, hartelijk dank voor de goede service en wens u allen fijne feestdagen en een goed 2014

 

Met meer dan vriendelijke groet van een blije klant

 

Michel Willemsen van Leeuwen

Van: Frouwkje Annen

Verzonden: woensdag 22 januari 2014 12:24

Aan: info@cambreur.nl

Onderwerp: Mijn Meindl’s zijn gered van de kliko



 Hallo familie Cambreur,

 

Bij deze wil ik jullie heel hartelijk bedanken dat jullie mijn Meindl’s hebben gered van de kliko.

 

Doordat een andere schoenenmaker er verkeerde zolen onder had gezet, kon ik er niet meer op lopen. Bij toeval kwam ik jullie website tegen, waarna ik gelijk contact heb opgenomen.

Na een paar dagen kon ik ze weer ophalen. Wat was ik blij! Mijn oude schoenen zijn nu nieuwe schoenen geworden, alleen ze zijn al ingelopen, ZEER HANDIG.

 

Maar een paar dagen later begonnen mijn Meindl’s irritante piepgeluiden te produceren. Wederom heb ik jullie weer gebeld en kon ze direct brengen. Wat jullie hebben gedaan, weet ik niet, maar het piep geluid is weg!

Ze lopen heerlijk en ik ben er dan ook heel erg blij mee.

En wat een service geven jullie: Hiervoor hoefde ik niets te betalen!!!!

 

Nogmaals heel hartelijk dank voor alles. Als ik weer nieuwe zolen nodig ben dan weet ik het wel: Contact opnemen met de familie Cambreur! Vakmensen.

 

 

Met vriendelijke groet,

Frouwkje Annen