Compagnieweg 7 7916 TZ Elim
Tel (0528) 350552

E-mail: info@cambreur.nl
KvK: 27195821

Originele zolen

Hoge wandelschoenen en bergwandelschoenen worden door ons doorgaans met een nieuwe originele fabriekszool verzoold. Dit gebeurt dan bij B, C, & D schoenen (aanschafprijs globaal vanaf ongeveer 170 euro) Schoenen met originele zolen verzoold, zijn écht weer als nieuw!

 

Tijdens het reparatieproces doen wij altijd een paar originele leesten in uw schoenen. Dit garandeert dat de zolen muurvast gelijmd worden. Op deze wijze is het ook absoluut uitgesloten dat uw schoenen groter/kleiner kunnen worden tijdens het reparatieproces.

 

Bij deze reparatie is het wél van belang is dat de rubberen stootranden van uw schoenen nog 100% in orde zijn en geen haarscheurtjes of breukjes vertonen.

 

originelezolen_groot

Klik op de foto voor een vergoting

 

Op deze foto is het leer, net boven de rand, slecht geworden. In zo’n geval maken wij de nieuwe stootrand iets hoger (tot aan witte streep) en werken zo de plek weg.

 

Deze nieuwe originele zolen worden door ons volgens het R-10 procédé gevulkaniseerd.

 

Cambreur geeft onbeperkt garantie* op deze verbinding! *Wij hebben zo veel vertrouwen in onze ‘lijmkunsten’ dat wij onbeperkt garantie kunnen geven op deze lijmverbindingen

 

Ga terug naar opdrachtformulier.